Vind een goedkoop treinkaartje naar België

Als jouw vlucht vanaf Brussel-Zaventem of Charleroi Airport vertrekt, dan is het zeker en vast de moeite waard om een goedkoop treinkaartje te zoeken. Voor beide luchthavens moet je via Brussel reizen, waarbij je de keuze hebt uit de Thalys naar Brussel (vanuit Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda) en de intercity naar Brussel (deze stopt ook in Den Haag Hollands Spoor, Dordrecht en Roosendaal).

Thalys naar Brussel

Een enkele reis met de Thalys is beschikbaar vanaf € 19. Je moet je ticket dan wel van tevoren online boeken bij NS International. Treinkaartjes zijn drie maanden van tevoren boekbaar.

Internationale trein naar Brussel

Het alternatief is de intercity naar Brussel, ook wel de Beneluxtrein genoemd. Als je op het laatste moment een kaartje koopt, is dit de goedkoopste optie. Als je een kortingskaart hebt, kun je online een ticket kopen waarbij je korting wordt verrekend. Momenteel is er een actietarief waarmee je in de eerste klas van ieder Nederlands station naar ieder Belgisch station kunt reizen voor € 25 enkele reis. Dit ticket is alleen geldig in de weekenden en tussen 15 juli en 19 augustus elke dag: misschien interessant als je naar Charleroi Airport wilt.

Goedkoop treinkaartje Nederland en Duitsland

Ook voor reizigers die vanaf een luchthaven in Duitsland vertrekken loont het om een goedkoop treinkaartje te zoeken. Daarnaast zijn er binnen Nederland ook regelmatig kortingsacties waarmee je veel geld op je treinreis kunt besparen.

Foto: Troy, Flickr / CC BY-SA 2.0 / aangepast

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *