Rotterdam Airport: déze hotels raden wij aan!

Door de avond voor vertrek bij het vliegveld te overnachten begint je vakantie al een nachtje eerder. In de directe omgeving van Rotterdam The Hague Airport vind je twee keurige hotels. Als je met de auto naar de luchthaven komt, kan het slim zijn om een Park, Sleep & Fly arrangement te boeken.

Natuurlijk kun je ook in het centrum van Rotterdam overnachten. Hier vind je behalve hotels ook betaalbare hostels. Wie helemaal niets te besteden heeft kan in het terminalgebouw slapen, maar comfortabel is het niet.

Hotels Rotterdam Airport

Direct naast de terminal vind je het Worldhotel Wings met tweepersoonskamers vanaf € 80. Op ongeveer 600 meter van de terminal – nog steeds op loopafstand – ligt het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel met tweepersoonskamer voor € 70 of meer. Dit hotel biedt ook Park, Sleep & Fly arrangementen: handig als je met de auto naar het vliegveld komt.

Hotels in het centrum van Rotterdam vergelijk je eenvoudig met Booking.com. Populaire opties met goede ov-verbindingen zijn Holiday Inn Express bij Rotterdam Centraal Station, Hotel CitizenM bij Blaak en Hotel Santa Maria in het Scheepvaartkwartier.

In het centrum van Rotterdam vind je ook diverse hostels. Je kunt onder meer terecht bij King Kong Hostel in de gezellige Witte de Withstraat en bij Stayokay in de kubuswoningen bij Blaak. Voor een bed in een gedeelde kamer betaal je over het algemeen € 20 tot 25.

Slapen in de terminal

Volgens reviews op Sleeping in Airports is het mogelijk om in het terminalgebouw te overnachten. Verwacht echter weinig comfort. Alle winkels en horecagelegenheden sluiten ’s nachts. Lees ons artikel over slapen op het vliegveld voor de beste tips om een nacht in de terminal door te komen.

Foto: Adobe Stock

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *