Eindhoven Airport: waar kun je slapen?

Kom je van ver en wil je op een ontspannen manier aan je vakantie beginnen? Overweeg dan om bij Eindhoven Airport te overnachten. Bij de luchthaven vind je verschillende hotels. Veel faciliteiten zijn er niet op Eindhoven Airport, dus voor een beetje afleiding kun je beter in de stad overnachten. Maak het alleen niet al te gek als je een vroege vlucht hebt.

Hotels bij Eindhoven Airport

Direct boven de terminal vind je het Tulip Inn Hotel. Daarna is meest dichtstbijzijnde hotel Novotel Eindhoven, op ongeveer anderhalve kilometer van de terminal. Prijzen variëren van € 66 tot meer dan € 100 voor een tweepersoonskamer. Over het algemeen is een verblijf in het weekend goedkoper. Als je met de auto komt, is een Park, Sleep & Fly arrangement vrijwel altijd de voordeligste optie.

Campanile Eindhoven is het goedkoopste hotel in de buurt van het vliegveld. Het Campanile Hotel ligt op loopafstand van een halte van bus 401, waardoor je snel en gemakkelijk op Eindhoven Airport kunt komen.

Overnachten in Eindhoven

Voor de gezelligheid kun je natuurlijk ook in het centrum van Eindhoven verblijven. Met Booking.com vind je eenvoudig hotels in de stad. Als je alleen reist is je voordeligste optie meestal het 3BE Hostel op loopafstand van het station. Voor een bed in een slaapzaal betaal je € 25 tot € 30. De eerste bus 401 naar Eindhoven Airport vertrekt op werkdagen/zaterdag/zondag om 5.43u/7.08u/8.08u vanaf het station.

Slapen in de terminal

De terminal van Eindhoven Airport sluit al voor middennacht. Slapen op de luchthaven is dus niet mogelijk. Ook het treinstation van Eindhoven sluit rond 2.00u. Op Sleeping in Airports kun je de ervaringen lezen van reizigers die op bankjes op het luchthaventerrein of in het bos bij de snelweg hebben geslapen.

Foto: Eindhoven Airport

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *