Dortmund Airport: de beste hotels

Bij een vroeg vertrek of een late aankomst op kun je in een hotel de buurt van de luchthaven of in het centrum van Dortmund overnachten. Het is niet mogelijk om in het terminalgebouw te slapen. Kom je met de auto? Overweeg dan een Park, Sleep & Fly arrangement te boeken.

Hotels bij het vliegveld

De dichtstbijzijnde hotels zijn Hotel Ibis Budget Dortmund Airport (800 meter van de terminal) en Hotel Lohenstein in Holzwickede (van hier reis je in met de AirportShuttle in 6 minuten naar de luchthaven). Beiden vragen € 40-50 voor een tweepersoonskamer.

Iets verder van het vliegveld vind je het Best Western Hotel Dortmund Airport (luchthavenshuttle met toeslag). Hier betaal je € 60-100 voor een tweepersoonskamer. Het hotel bied ook Park, Sleep & Fly arrangementen aan.

In het centrum van Dortmund is A&O Hostel Dortmund Hauptbahnhof de goedkoopste optie. Het hostel ligt op loopafstand van het station. Andere hotels en hostels in het centrum van Dortmund vind je met Booking.com. Met het openbaar vervoer kun je al vroeg in de ochtend naar de luchthaven reizen (meer ov-informatie).

Slapen in de terminal

Een nachtje slapen op Dortmund Airport kun je vergeten: de terminal sluit tussen 0.00u en 3.30u. Op Sleeping in Airports kun je de ervaringen lezen van reizigers die hier niet van op de hoogte waren.

Foto: Sven Teschke / CC BY-SA 3.0 DE / aangepast

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *