Oostende Airport: de beste hotels in de buurt

Bij een vroeg vertrek of een late aankomst is het wel zo comfortabel om in de buurt van Oostende-Brugge Airport te overnachten; dan hoef je tenminste niet op een onmenselijk tijdstip met de auto of het openbaar vervoer naar of van het vliegveld te reizen.

Hotels bij Oostende Airport

Op de luchthaven zelf zijn geen hotels, maar Oostende is een populaire badplaats met veel mogelijkheden om te overnachten. In HI Hostel de Ploate in het centrum van Oostende betaal je rond de € 20 voor een dormbed. Hotels in Oostende vind je met Booking.com. Eventueel kun je ook in Brugge overnachten. De treinrit van Brugge naar Oostende duurt slechts 14 minuten.

Slapen op het vliegveld

De luchthaven van Oostende is 24 uur per dag geopend. Wij kunnen alleen niet met zekerheid zeggen of wild-slapen in de terminal mogelijk, dan wel comfortabel, is. Zorg dus dat je een back-up plan hebt! Lees ons artikel over slapen op vliegvelden voor tips om de nacht in de terminal door te komen.

Foto: Marc Ryckaert / CC BY-SA 4.0 / aangepast

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Oostende-Brugge Airport

Oostende-Brugge Airport ligt net buiten het centrum van Oostende. Vanaf deze luchthaven vlieg je naar een beperkt aantal bestemmingen in en om Europa. Vanuit Vlaanderen is het vliegveld eenvoudig te

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *