Düsseldorf Airport: dit zijn de beste hotels

Als je vlucht te vroeg vertrekt om met het openbaar vervoer naar Düsseldorf Airport te reizen, is overnachten op of bij het vliegveld onvermijdelijk. Het is mogelijk om in de terminal te slapen, maar voor wie liever wat meer comfort heeft is er een ruim aanbod van hotels in de buurt. In het centrum van Düsseldorf vind je eveneens verschillende hostels.

Hotels Düsseldorf Airport

Op loopafstand van de terminal vind je het Sheraton Düsseldorf Airport Hotel en het Martitim Hotel. Verder vind je in de buurt van het vliegveld nog een paar andere hotels met een shuttlebus-service naar de terminal; bijvoorbeeld het Van der Valk Airporthotel.

De goedkoopste bedden vind je in Düsseldorf-stad. Backpackers Düsseldorf en A&O Hostel bieden dormbedden voor minder van € 20 per nacht en liggen in de buurt van het station. Andere overnachtingsmogelijkheden in het centrum van Düsseldorf vind je met Booking.com.

Slapen in de terminal

Luchthaven Düsseldorf is 24 uur per dag geopend en wild-slapen in de terminal is mogelijk. Probeer de avond van tevoren al voorbij de veiligheidscontrole te komen voor de beste slaapplekken. Bij verschillende maatschappijen is een late-night check-in van bagage mogelijk. De overnachtingservaringen van andere reizigers kun je nalezen op Sleeping in Airports. Check voor tips over slapen in de terminal ons artikel over overnachten op vliegvelden.

Foto: Sven Teschke / CC BY-SA 3.0 DE / aangepast

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *