Keulen-Bonn Airport: waar kun je slapen?

Begin ontspannen aan je vakantie met een overnachting op de luchthaven van Keulen. Als je met het openbaar vervoer reist en vroeg in de ochtend vertrekt of aankomt, dan is een overnachting bij het vliegveld in veel gevallen onvermijdelijk. In de buurt van de luchthaven en in het centrum van Keulen vind je verschillende hotels en hostels.

Kom je met de auto naar Keulen-Bonn Airport? Dan is het misschien voordeliger om een Park, Sleep & Fly arrangement te boeken.

Hotels bij Keulen Airport

Op loopafstand van de terminal vind je het Leonardo Hotel Köln Bonn Airport. Verder vind je in de woonwijk die grenst aan de luchthaven nog verschillende hotels. Hotel Karstens biedt bijvoorbeeld een gratis pendelbus-service naar het vliegveld.

Het grootste aanbod van hotels vind je in het centrum van Keulen. Booking.com geeft een duidelijk overzicht van beschikbare hotels op de door jou gewenste data. Verschillende hostels in het centrum van Keulen bieden dormbedden voor minder dan € 20 per nacht; bijvoorbeeld A&O Köln Neumarkt of Station Hostel for Backpackers (direct naast het station). Om 3.40u vertrekt de eerste S-Bahn van Keulen Hauptbahnhof naar de luchthaven.

Slapen in de terminal

Keulen-Bonn Airport is 24 uur per dag geopend. Slapen op de luchthaven is mogelijk. Probeer de avond van tevoren al aan de airside te komen. Late-night check-in van bagage is mogelijk bij sommige maatschappijen. Lees de overnachtingservaringen van andere reizigers op Sleeping in Airports. Tip: lees ons artikel met tips voor slapen op een luchthaven.

Foto: Araisyohei / CC BY-SA 3.0 / aangepast

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *