Bremen Airport: déze hotels raden wij aan!

bremen hotelkamer

Bij een vroeg vertrek of een late aankomst is het wel zo comfortabel om in de buurt van Bremen Airport te overnachten. Zowel op het vliegveld zelf als in het centrum van Bremen vind je verschillende hotels. Voor de goedkoopste slaapplekken moet je naar de binnenstad. Wie echt helemaal niets wil uitgeven kan in de vliegveldterminal slapen.

Kom je met de auto en wil je voor vertrek een nachtje slapen bij de luchthaven? Dan is het meestal voordeliger om een Park, Sleep & Fly arrangement te boeken.

Hotels bij Bremen Airport

Direct tegenover de terminal vind je het Atlantic Hotel Airport waar je € 100-150 betaalt voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.  Eveneens op loopafstand ligt het Holiday Inn Express Bremen Airport Hotel. Hier betaal je € 80-100 voor een tweepersoonskamer met ontbijt.

Het centrum van Bremen ligt op slechts 4 kilometer afstand, dus je hoeft beslist niet op de luchthaven te overnachten. De eerste tram van het station naar Bremen Airport vertrekt dagelijks om 4.30u.

Met Booking.com kun je hotels in de binnenstad van Bremen vinden vanaf € 50 voor een tweepersoonskamer. Comfortabele en populaire opties zijn Ibis Bremen City, Motel One en Dorint City-Hotel Bremen.

In de binnenstad van Bremen vind je eveneens een aantal hostels met dormbedden rond de € 15-20: Townside Hostel Bremen bijvoorbeeld, op minder dan een kilometer van het station. Andere hostels vind je met Hostelworld en Hostelbookers.

Slapen in de terminal

Slapen op het vliegveld is mogelijk als je een ticket of boardingpass voor de volgende dag kunt laten zien. Zorg dat je voor middennacht in de terminal bent, omdat de deuren ‘s nachts sluiten (probeer anders aan te bellen bij de Bundespolizei bij terminal 1, om te vragen of zij de deur open willen doen). In terminal 1, 2 en 3 slaap je comfortabeler (zachte banken zonder armleuningen) dan in de Ryanair-terminal (terminal E).

Check Sleeping in Airports voor de ervaringen van andere reizigers. Als je van plan bent om de nacht op de luchthaven door te brengen, lees dan ook even ons artikel met tips over slapen in een vliegveldterminal.

Foto: Garitzko / CC BY-SA 3.0 / aangepast

Delen:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *